Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract

Best

Antioxidant

Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract at a glance

  • Excellent source of antioxidants
  • Defends against effect of pollutants
  • Good source of lutein

Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract description

_Actinidia chinensis_ (kiwi) fruit extract is an excellent source of antioxidants for skin, including vitamin C and several polyphenols. The antioxidants in kiwi can help defend skin from the visible effects of airborne pollutants. Kiwi fruit is also a good source of the carotenoid antioxidant lutein.

Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract references

  • Plant Foods for Human Nutrition, October 2017, pages 325-334
  • Nutrients, August 2017, ePublication
  • Food Technology and Biotechnology, December 2016, pages 462-467
  • Nutricon Hospitilaria, Supplement 4, July 2016, page 340
  • Current Topics in Medicinal Chemistry, Volume 11, 2011, pages 1,811-1,820

Peer-reviewed, substantiated scientific research is used to assess ingredients in this dictionary. Regulations regarding constraints, permitted concentration levels and availability vary by country and region.

Calificaciones de ingredientes

Best

Probado y respaldado por estudios independientes. Ingrediente activo excepcional para la mayoría de los tipos de piel o problemas.

Good

Necesario para mejorar la textura, estabilidad o penetración de una fórmula.

Average

Generalmente no irritante, pero puede presentar problemas de aspecto, de estabilidad u otros que limiten su utilidad.

Bad

Hay probabilidad de irritación. El riesgo aumenta cuando se combina con otros ingredientes problemáticos.

Worst

Puede causar irritación, inflamación, sequedad, etc. Puede ofrecer algún beneficio en cierta medida, pero en general, se ha comprobado que causa más daño que beneficio.

Desconocido

No pudimos encontrarlo en nuestro diccionario de ingredientes. Registramos todos los ingredientes que faltan y realizamos actualizaciones continuas.

No calificado

Aún no hemos calificado este ingrediente porque no hemos tenido la oportunidad de revisar las investigaciones existentes sobre él.